Таліби / Афганістан: таліби захопили Герат і стверджують про взяття ...

Таліби / Афганістан: таліби захопили Герат і стверджують про взяття .... У 2003 році оон визнала талібан. Бойовики руху талібан взяли під свій контроль афганське місто джелалабад, повідомляють змі, посилаючись на офіційних представників афганістану і відповідні заяви талібів.в источнике. Також таліби повідомили, що взяли під контроль президентський палац афганістану. Нещодавно вони захопили ще й міста кандагар і герат. «талібан» контролює вже 16 столиць провінцій із 34.

В афганістані таліби здійснюють наступ на столицю. Таліби заявили, що увійшли до президентського палацу в столиці афганістану кабулі. Нещодавно вони захопили ще й міста кандагар і герат. Al jazeera показала, що відбувається всередині будівлі. Під контроль талібів на сьогодні потрапила провінція логар (на південь від кабулу).

Таліби захоплюють міста в Афганістані: українцям радять ...
Таліби захоплюють міста в Афганістані: українцям радять ... from images.unian.net
На півдні афганістану ключове місто лашкаргах перебуває під загрозою захоплення талібами. Нещодавно вони захопили ще й міста кандагар і герат. Таліби теж хлопці безбашенні, і загинути під час джихаду для них найвища насолода(а тим більше забрати з собою на той світ пару сотень куффарів). За даними мвс афганістану, бойовики талібану почали наступ на кабул з усіх боків, повідомляє reuters. Лідери політичного крила талібів оголосили, що припиняють наступ, щоб домовиться про мирну здачі міста. Таліби захопили міста лашкаргат, калат, фірузкух і тарінкот ще в п'ятницю, 13 серпня. «талібан» контролює вже 16 столиць провінцій із 34. Чи будуть таліби дотримуватися й далі пунктів угоди?

Під контроль талібів на сьогодні потрапила провінція логар (на південь від кабулу).

Високопоставлений чиновник сказав агентству, що таліби заходять з усіх боків, але не навів додаткових деталей. У неділю, 15 серпня, таліби увійшли в столицю афганістану кабул. Про це повідомляє al arabiya, передає унн. Також таліби повідомили, що взяли під контроль президентський палац афганістану. У 2003 році оон визнала талібан. Що буде після перемоги талібів? В афганістані таліби проводять наступ на столицю кабул з усіх напрямків, афганський уряд заявив про мирний перехід влади. Під контроль талібів на сьогодні потрапила провінція логар (на південь від кабулу). Таліби захопили міста лашкаргат, калат, фірузкух і тарінкот ще в п'ятницю, 13 серпня. За даними мвс афганістану, бойовики талібану почали наступ на кабул з усіх боків, повідомляє reuters. Таліби вирішили продемонструвати нам свою міць, виставивши по обидва боки дороги шеренги добре озброєних. В афганістані таліби здійснюють наступ на столицю. Чи будуть таліби дотримуватися й далі пунктів угоди?

Таліби захопили міста лашкаргат, калат, фірузкух і тарінкот ще в п'ятницю, 13 серпня. Таліби всередині президентського палацу в кабулі — змі оприлюднили відео. Таліби взяли в облогу ключове місто на півні афганістану. У 2003 році оон визнала талібан. 3.3.1 afghanistan during taliban rule.

Таліби зайняли президентський палац у Кабулі | Українська ...
Таліби зайняли президентський палац у Кабулі | Українська ... from img.pravda.com
Загалом протягом суботи, 14 серпня 2021 року, таліби заявили про захоплення дев'яти провінційних центрів в афганістані за добу. Таліби почали наступ на столицю афганістану. Під контроль талібів на сьогодні потрапила провінція логар (на південь від кабулу). На півдні афганістану ключове місто лашкаргах перебуває під загрозою захоплення талібами. Таліби теж хлопці безбашенні, і загинути під час джихаду для них найвища насолода(а тим більше забрати з собою на той світ пару сотень куффарів). В умовах громадянської війни, яка не припинялася після повалення прокомуністичного режиму мухамеда наджибули в 1992 році. 3.3.1 afghanistan during taliban rule. Як повідомлялося, таліби мають намір оголосити афганістан ісламським еміратом.

На півдні афганістану ключове місто лашкаргах перебуває під загрозою захоплення талібами.

Таліби захопили міста лашкаргат, калат, фірузкух і тарінкот ще в п'ятницю, 13 серпня. Що буде після перемоги талібів? Таліби теж хлопці безбашенні, і загинути під час джихаду для них найвища насолода(а тим більше забрати з собою на той світ пару сотень куффарів). Al jazeera показала, що відбувається всередині будівлі. Новини від корреспондент.net у telegram. Наприклад, таліби шанували культ святих, чиї могили були місцями паломництва для пуштунів, тоді як ваххабіти вважали цей культ проявом багатобожжя і іноді навіть руйнували поховання. Чи будуть таліби дотримуватися й далі пунктів угоди? У неділю, 15 серпня, таліби увійшли в столицю афганістану кабул. Канал al jazeera показав ексклюзивні кадри, як таліби займають президентський палац.представник. За даними мвс афганістану, бойовики талібану почали наступ на кабул з усіх боків, повідомляє reuters. Таліби у президентському палаці кабула: Таліби відпустили в'язнів найбільшої в'язниці афганістану. Як повідомлялося, таліби мають намір оголосити афганістан ісламським еміратом.

На півдні афганістану ключове місто лашкаргах перебуває під загрозою захоплення талібами. 3.3.2 role of the pakistani military. Таліби у президентському палаці кабула: Наразі президент афганістану ашраф гані проводить переговори з талібами в президентському палаці, повідомила аль арабія. Таліби захопили міста лашкаргат, калат, фірузкух і тарінкот ще в п'ятницю, 13 серпня.

Таліби знеструмили Кабул і перебувають за 50 км від ...
Таліби знеструмили Кабул і перебувають за 50 км від ... from ukranews.com
Що буде після перемоги талібів? 3.3.2 role of the pakistani military. На півдні афганістану ключове місто лашкаргах перебуває під загрозою захоплення талібами. Високопоставлений чиновник сказав агентству, що таліби заходять з усіх боків, але не навів додаткових деталей. В афганістані таліби проводять наступ на столицю кабул з усіх напрямків, афганський уряд заявив про мирний перехід влади. Наприклад, таліби шанували культ святих, чиї могили були місцями паломництва для пуштунів, тоді як ваххабіти вважали цей культ проявом багатобожжя і іноді навіть руйнували поховання. У 2003 році оон визнала талібан. Однак повідомляється про бої в деяких частинах кабула.

За версією видання, гані може піти у відставку вже сьогодні.

Чи будуть таліби дотримуватися й далі пунктів угоди? Таліби всередині президентського палацу в кабулі — змі оприлюднили відео. Лідери політичного крила талібів оголосили, що припиняють наступ, щоб домовиться про мирну здачі міста. В афганістані таліби здійснюють наступ на столицю. Вони контролювали третину території афганістану на. 3.3.2 role of the pakistani military. Таліби у президентському палаці кабула: У 2003 році оон визнала талібан. Однак таліби і сьогодні представляють в афганістані серйозну силу, з якою доводиться рахуватися і нинішнім лідерам країни і їх західним союзникам. Що буде після перемоги талібів? Таліби теж хлопці безбашенні, і загинути під час джихаду для них найвища насолода(а тим більше забрати з собою на той світ пару сотень куффарів). Як повідомлялося, таліби мають намір оголосити афганістан ісламським еміратом. Нещодавно вони захопили ще й міста кандагар і герат.

0 Response to "Таліби / Афганістан: таліби захопили Герат і стверджують про взяття ..."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel